Schrijfretraite op camping Buitenland

Schrijfretraite op camping Buitenland

Manuscriptbegeleiding/beoordeling

Workshop Voorlezen voor docenten (in spe)

Advies op maat

Cadeaubon

Uurtje praten

Dat betekend of betekent?

Blogs schrijven

DE BV Anke Kranendonk

De Betere Verhalen - Schrijfadvies op elk gewenst niveau
 
Of het nu een roman betreft, een tekst voor het web, blog, of zakelijke schrijven: de kunst is om tot de kern van je boodschap te komen. Ik kan je helpen om díe vorm en toon te vinden waardoor je het hart van de lezer raakt.
Inmiddels kun je me een door de wol geverfde trainer/schrijfcoach noemen: ik geef onder andere les op: De Schrijversacademie, De Schrijversvakschool en Script Plus (Verbonden aan het taleninstituut van de VU). Daarnaast begeleid ik individueel schrijvers in spe.

 
“Met weinig woorden veel kunnen zeggen. Dat is niet veel mensen gegeven. Anke Kranendonk beschikt over dat talent…. Ze doet niet aan mooischrijverij. Maar ze schrijft prachtig.”
(Enkele zinnen uit een recensie over een van mijn jeugdboeken, 2001
Marjon Kok, Tubantia.)
 
“Wat een prachtnovelle is Weihnachtsoratorium! Dit is Anke in al haar kracht, puurheid, subtiele menselijke observatie, relativering, alles!
Dit schreef de redacteur die mij de eerste 18 jaren van mijn schrijfloopbaan heeft begeleid.
 
Reeds 25 jaar ben ik schrijver van zowel boeken voor volwassenen als jeugdigen. Bovenstaande quotes zijn enkele uit de vele (lovende) recensies die ik over mijn werk heb mogen ontvangen en die ik in mijn lessen doorgeef.
Inmiddels ken ik het klappen van de zweep: van het hebben van een idee, het broeden op een verhaal en vorm, het zitten achter een leeg scherm, het elke dag verdergaan, de euforie als het klaar is, de paniek wanneer ik commentaar krijg, het puzzelen om de kritiek te verwerken, de blijdschap te ervaren dat daardoor mijn werk beter is geworden, tot aan het resultaat: een nieuw boek!

Ik help je graag om jouw gedachten helder op papier te krijgen. Het plezier en de voldoening zullen altijd groot zijn!

Voor tarieven en meer informatie kun je altijd contact met me opnemen:
info@ankekranendonk.nl
06 15 385 311